HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#52

2005.09.10. 21:27 Balint

Amikor nekiláttunk jammelni a próbateremben, akkor úgy éreztem ez a legjobb dolog ami ma történhet velem. Gyűrtük a funkyt, nagyon funky volt, imádok jammelni. Aztán a szokásos "következő próba" kérdésre az egyik zenésztárs anyagi helyzetére való tekintettel a "majd telefonálok" választ adta. Elfoglaltsági okoból öt hónappal ezelőtt próbáltunk utóljára.

Sajnos - ahogy minden más, amivel mostanság foglalkozok - sötét tónust kapott. Elérkezett a várva várt pillanat, kész a lakás, már minden ott van. Azaz majdnem minden. Hiányzik a konyha és egy kedves családtagom közbeavatkozásának köszönhetően egy ideig nem is lesz. Három nap alatt a végre beinduló konyha project úgy omlott össze, mint a homokvár, ha földgyaluval hajtanak át rajta.

Igyekeztem a kisebb problémákat nyugodtan lekezelni és az egész költözéshez optimistán hozzáállni, de mostanra minden erőm elfogyott. Igazi bánatblogger fordulattal élve azt is mondhatnám, hogy "elmenekülnék innét valahova messze", de igazából csak azt szeretném, hogy menjen mindenki a picsába. Csak egy kicsit, amíg lenyugszom.

Megyek, pakolok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr57175515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása