HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#291

2006.11.15. 22:52 Balint

Szeretem a váltót. Erre ma jöttem rá. Ettől függetlenül, ha lenne pénzem (ha... hahahahaha) sok, hogy olyan - jelen állapotomban értelmetlennek tekinthető - dolgokra is elbasszam, mint bicikliépítés, akkor nem haboznék SS gépet építeni.

De. Jelenleg (és a közeli, azaz egy éven belüli) jövőben erre nem lesz pénzem, másrészt helyem se, tekintve hogy a veres paripa (igen Bubus, komcsi...) a nagyszobában alszik Zsigával együtt (Kelly's a vezetékneve). Ez megadja a nagyszobának azt az érzetet, mintha egy raktár lenne, ami egy szállítmányozásban dolgozó számára biztos szívet melengető, de számomra mégsem a legüdvösebb állapot.

Talán két-három hónapon belül végre leköltözhet mind a két gép a pincébe - persze mi árt a legjobban a gépnek? A pince. Mondjuk annál jobban csak nem árthat, amit akkor kap, amikor használom. Muhahaha. Egydalrészlettel búcsúznék ma el:

Aggyál pénz, aggyál pénzt, aggyál kölcsön egy kis pénzt. Holnap megadom. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr23175265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása