HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#301

2006.11.26. 23:45 Balint

"Áttérés előtt mindig ott van az a nagy kérdés, hogy mennyivel is fürgébb a mostani termékskála a korábbi PowerPC alapú gépeknél."

Forrás: Beszéljükmeg.com

És ez miért kérdés? Mintha lenne választási lehetőség. Jabocs, én nem akarok inteles mac-et, veszek egy lecsoffadt g4-es powerbookot. Janem geci, inkább nem is veszek mac-et. Veszek PC-t, amiben szintén ugyanez van. Istenem...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr78175254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubus (kanai@pronet.hu) 2005.02.07. 00:36:16

szerintem arra vonatkozott, hogy akinek van mondjuk teszemazt valami g5 masinája, érdemes e bukni rajta egy valag pénzt és váltani intelre.

sideburns (Bálint) 2005.02.07. 00:36:16

Én úgy értelmeztem - és ez akár lehet helytelen is -, hogy a kérdés az, hogy mennyivel gyorsabb a ppc-nél. Ami helytálló lenne, ha lenne most a termékskálában ppc és x86. Csakhogy nincs ppc, csak intel van, tehát ha mac-et akasz, akkor csak x86-ot veszel. Azaz a kérdés nem kérdés. Úgy van ez, mint a szovjet gépen a választható vacsora: Igen vagy nem.

Bubus (kanai@pronet.hu) 2005.02.07. 00:36:16

nem akarok belepofázni mert nem értek hozzá, meg végigolvasni is lusta vagyok, de nem arra vonatkozott a téma, hogy ppc-cd áttérés előtt?

p.s. b.k. :D
süti beállítások módosítása