HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Laibach (Die zweite Bombadierung in Ungarn)

2007.02.19. 14:51 Balint

Die Zeit is fast Vorbei...

Enyhe csúszás. Magyar himnusz. Majd indul a Volk album az elejétől a végéig. Talán a Vatican nem volt. Azt mondják, hogy egy koncert akkor jó, ha többet ad, mint maga a hangzóanyag. Ez a Laibachnál megvolt. Minden dal ezerszer erősebb, kivetítő, atom hangzás, élő dob. Meglepetés: A zsidó himnuszra a legnagyobb az ováció.

...und Freiheit ist nicht mehr Frei.

Wir sind sind Zeitlos...

Az NSK himnusszal lezárul a koncert első (!) fele, előkerül két pergő és némi cin, lesznek még Laibach lányok is. Indul a Tanz mit Laibach és kőkemény techno. Alle Gegen Alle erősebb, mint valaha. A lányok precíz ütésekkel néznek át a tömegen. Das Spiel ist aus, Du bist unser és mások. Végül a kivetítőkön stáblista, zenekar teljes stábja meghajol, alatta a hallott legkeményebb Laibach mix.

...und Du bist Tot! 

Szólj hozzá!

Címkék: live rock koncert a38 techno industrial laibach nsk

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr25175175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása