HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Negatív mérleg

2007.06.13. 10:48 Balint

A tegnapi, éjszakába nyúló, a mostani és a jövő hónapi költségvetésről szóló egyszemélyes egyeztetésen arra jutottam, hogy amennyiben nem módosítok az egysebességes bicikli megvalósítására irányuló beszerzés feltételein, úgy az államháztartási hiány megnövekedhet, veszélyeztetve ezzel a már folyamatban levő projekteket.

Sajnos a bevételi oldalon nem várható előrelépés, az erősítő- és basszusláda-privatizáció megtorpant. A kiadási oldal lefaragása is kétséges, hiszen a helyettesítő termékek bevonásával is csak egy nagyságrenddel kisebb változás érhető el.

Javaslatom tehá a projekt lassítása, egyes kifizetések a következő gazdasági hónapra való átcsoportósítása, valamint a kiadások nagyobb szigorítása.

Szólj hozzá!

Címkék: pina fegyver penz allamhaztartasi hiany merleg paripa ppp

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr24175146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása