HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Google Reader

2007.07.03. 13:55 Balint

Hosszú idő után végre én is megértettem, hogy jó dolog az RSS. Már ha van valami, amivel tisztességesen lehet nézni.

Makréla annó említette, hogy jó dolog a Google Reader, de akkor elhessentettem a gondolatot, mondván: Annyi oldalt nem nézek. Persze ez megváltozott az idő folyamán. Szaporodtak az általam olvasott blogok és blog jellegű portálok, ráadásul nem is azok gyakori frissülése okozta a problémát, hanem épp ellenkezőleg: a ritkább frissülés. Most elég ránéznem a mindent összefogó mighty reader oldalra, ahol az ajaxweb2.0csuda egyből hozza a friss (nem annyira friss) infókat.

Két dolog zavar. Az egyik, hogy sok helyen az RSS csatornák lassan frissülnek be (pl.: alleycat, criticalmass), valamint, hogy megint sok helyen csak a headliner és a trimmed verzió (Kölcsey forog) megy ki RSS-be. Ez index.hu-nál előnyös, egy blog esetén nem - főleg, ha az embernek olyan érzése van, hogy igazából ez egy teljes bejegyzés is lehetne akár, de nem.

Egy szó mint száz, köszi Makrela, köszi Google

 

Szólj hozzá!

Címkék: google rss atom feed reader xml syndicate

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr80175138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása