HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Hacking VC++ '05 Express

2007.08.25. 15:34 Balint

Innét nézve jó ötlet volt az MS-től, hogy a Visual Studio Express Edition-okat(öket?) kiadta. Az ember kap egy adott nyelvre szabott, butiított fejlesztői környezetet és mehet a móka. Számomra a Visual C++ készítmény okozott leginkább örömöt, egész addig, míg meg nem tapasztaltam, hogy DLL-t létrehozni natív formában nem lehet.

Az interneten fellelhető információk szerint vagy a 2003-as ToolKit kell (ami pont a Studio Express megjelenésével szűnt meg) vagy egy rendes Visual Studio 2005. Kicsit elszomorodtam, de a kereső kifejezések noszogatásával rábukkantam magára a valid megoldásra. Nem kell mást tenni, mint az MS Platform SDK-t kell telepíteni.

A telepítési útmutatóban szépen le van írva minden, amit a kis netinstaller lefuttatása után még el kell végezni. Konfigurációs file voodoo, path updételés és - most jön a legszebb - a Wizard felületének módosítása. Erősen meg voltam lepődve, hogy az amúgy html-ben definiált Wizard felületben a gombok aktiválhatósága ennyin múlik:

// WIN_APP.disabled = true;
// WIN_APP_LABEL.disabled = true;
// DLL_APP.disabled = true;
// DLL_APP_LABEL.disabled = true;

 Welcome to the Jungle!

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft hack c edition studio express code visual cplusplus dll interoperability unmanaged

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr14175127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása