HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

iAPI

2007.09.05. 23:21 Balint

Írtam három bekezdésnyi szöveget arról, hogy mi a szar, de inkább kitöröltem.

A lényeg. Fasza, hogy van tipi-tapi iPod *sic*, de csak egy nyálcsorgatós szar lesz addig, amíg nem lesz egy rendes API az összes ilyen OS X-szel felturbózott szarhoz. Nem hiszek abban, hogy hosszú távon működik a "fél évente új termék" stratégia ezen a téren. Legyen API, engedjék be a 3rd party fejlesztőket. Akkor kijöhetnek natív alkalmazások mind iPhone-ra, mind erre az iPod touch-ra (can't touch this).

Ott van a lehetőség mind a két termékben arra, hogy több legyen annál, ami. Több legyen egy telefonnál, több legyen egy mp3 lejátszónál. Hagyni kell a fejlesztőket, csináljanak alkalmazásokat, natív alkalmazásokat. Szerintem egy Adium nagyon is jó lenne, vagy egy rDesktop. De ennél több fantáziája van annak, aki fejleszteni akar egy ilyen platformra. A Mac alkalmazások egyik előnye az, hogy igényesek, legyenek hát ezen a platformon is igényes alkalmazások.

Szólj hozzá!

Címkék: mac apple ipod api os x party iphone osx touch hammer mc 3rd

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr54158468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása