HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Crowbar: Equilibrium

2007.10.25. 23:01 Balint

A Down nagyon jó zenekar, a Fu Manchu nagyon laza, a Kyuss nagyon kultikus és a QOTSA nagyon divatos. De egyszer elmondják, hogy van egy gonosz ikertestvéred, aki öntörvényű, megátalkodott, kompromisszumokról nem hallott és egyébként is leszar mindent. Szeretnéd megismerni, hiszen mindig is érezted: Nem vagy egyedül, van valami amit még nem ismertél meg.

Itt jön a képbe a Crowbar, a gonosz ikertestvér. Találkoztok. Barátságosnak tűnik, de valamiért mégis torz a gondolkodása. Lassan beszél, megfelelően hosszú szüneteket hagy a szavak között, mindegyik egyenként dörren el. Nyomatékosan. Sétálni mentek a közeli betonelem gyárba. Egy óvatlan pillanatban hatalmasat basz le neked, majd egy öntőformában ébredsz fel. Le vagy kötözve, nem tudsz mozdulni. Közel s távol senki, csak te és az ikertestvéred. Aki a friss betont okádó csövet a formába irányítja. A beton nagyon lassan temet csak be. Érzed, ahogy a sűrű anyag körbevesz és mozdulni sem enged. Ahogy a mellkasodra nehezedik pár mázsa friss beton. Majd az arcodat is elfedi szép lassan, de még látod ikertestvéred gonosz, megvető és kárörvendő mosolyát. Végül elfogy a levegőd és lassan, nagyon lassan megfulladsz.

Kalandod itt véget ér, lapozz a 14. oldalra.


powered by ODEO

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr10208369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása