HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

8k, wtf!

2008.05.30. 00:39 Balint

Egyébiránt már több blog post is megjelent arról, hogy Down-ért 8k az sok/kevés. Ezt lehet vitatni és akik posztolnak, azok jól vitatják.

De a fórumon igazi hungarikum folyik, kérem. Miközben tegnap még mindenki attól volt örömittas, hogy baszki Down Magyarországon, addigra ma már úgy csinál az úri társaság, mintha itt óriási érdeksérelmek állnának fenn. Pedig.

Még ez se lenne gond, ha nem 10 millió koncertszervező hazája lennénk, ismét.

8k sok. Aláírom, az. 8k egy húrkészlet nekem, 18 korsó Dr. Eher Antal egy átlagnál jobb helyen, nemtom hány üveg becher/jéger/hubi/unesz. 8k-ból meg tudnám javíttatni a régi fejemet és hazahozhatnám a ládámat végre, hogy itthon is legyen basszus. Vehetnék új elsőt az SS-re és végre járhatnék azzal. Megtankolhatnám a kocsit. Akármi. Arról nem is beszélve, hogy több mint hetede a minimálbérnek. Jameg, fesztivál időszak, ugye.

8k az kevés. Láttam ennél drágábban én már zenekart (reálértékben), fizettem már többet jegyért. Számomra a Down megér ennyit. Neccesen, de megér. Láttam zenekarokat a csúcson, nem egyet és csak azt tudom mondani: Ha ezt most nem nézem meg, akkor életem végéig sajnálni fogom.

De egyetlen egy dolgot ne felejtsen el senki. Ezt a koncertet leszervezték. Ez a koncert 8k-ba fog kerülni. Bárki bármit is mond. Ezt a koncertet így szervezték le, nem tehet ellene senki semmit (reméljük). Innétől bármilyen szakértés felesleges. Aki elmegy, egy kurvanagy élménnyel lesz gazdagabb. Aki nem, meg nyolcezer forinttal. Kinek mi éri meg, ugye.

3 komment

Címkék: magyarország hungary hungarikum down

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr60494338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makréla · http://makrela.blog.hu 2008.05.30. 00:58:25

De melyik fórumokon zajlik a szakértés? Mindenhol írják, hogy folyik, csak azt nem hogy hol.

makréla · http://makrela.blog.hu 2008.05.30. 01:16:48

Azthittem hogy vmi nagy látogatottságú metálos fórumon amiről nem tudok.
süti beállítások módosítása