HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2008.10.27. 21:34 Balint

Ma írtam egy-két stoner riffet. A alaphangos blues skálára. Az utóbbi időben blues skálában gondolkozom csak. Jó az a három fél hang egymás mellet, szeretem.

Ahogy pár napja a Balatonon a zord időjárást. Kimentünk a hullámtörő végére. Barátságtalan volt a víz és fújt a szél, hideg is volt. A gát végig vörös kövekkel van rakva.

Egyébként új Faszfej őrmester van a cégnél. Faszfej őrmester minden magára csorgatott "kultúráltság" máz ellenére sem képes úgy megkérni arra, hogy mutasd meg a kártyád. Ebből simán következik, hogy bármilyen jó kedvvel jöttél is be, de mire felérsz a lifftel már beköpsz a szomszéd boxba csak, hogy kiadd mérged (© Moldova György).

Szent György-hegy csúcsáról alig látszik a tó. Van viszont félúton egy kulcsosház a semmi közepén, az erdőben. Oda kéne menni egy hétre.

Kimaradt szavak: doom, sludge, southern. Helyezd el a megfelelő helyre, a megoldást küldd be levelezőlapon.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr80735330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blanka · http://blanka.blogozz.com 2008.10.29. 09:05:39

"Ebből simán következik, hogy bármilyen jó kedvvel jöttél is be, de mire felérsz a _southern_ lifttel már beköpsz _[*hoRRk-sludge*]_a szomszéd boxba csak, hogy kiadd mérged (© Moldova _"doom"_ György)."
süti beállítások módosítása