HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#121

2005.12.22. 15:25 Balint

Olyan élménybeszámoló nem volt, hogy a minap keresztbe álltam az utcán atóval, pedig fenn csüngött a friss téli gumi. Tanulság: A jeges út téligumiban is jól csúszik. Főleg, ha vagyok olyan gyökér és a kietlen mellékutcák hívásának eleget téve, a józan ítélőképességet sutba dova, a kelleténél nagyobb sebességgel kanyarodok balra. Katartikus élmény volt, ahogy tudatosult bennem, hogy a kormány tekergetése már nem befolyásolja a pályagörbét és a kocsi a Newton-i mechanikának eleget téve konstans v sebességgel indult meg egy parkoló autó felé, felvéve egy új inercia-rendszert.

Becsapódás nem volt, megvártam míg megállunk (valahogy), majd tovább hajtottam.

A másik fontos hír, hogy ebben a pillanatban baszott meg a bank értékbecslés címén 12 rugóra, aminek ugye nagyon örülök. Az értékfelmérő csajnak akkora picsája volt, hogy nem hittem el, pedig ha abból leadna, akkor fulljó lenne. De hát az élet kegyetlen és isten megteremté a zsírszövetet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr62175443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása