HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#135

2006.01.15. 17:22 Balint

Levittük az énekcuccot, ami a pénteken konzumált keverővel vált teljes rendszerré. A külső teremben (mivel a próbateremünk egy próbateremből nyílik) pálinkaszag és a múltkorihoz képest magasabban levő autóülések - mivel náluk az funkciónál székként. Nos, a mi termünkben egy bevásárlókocsi fogadott minket, néhány üres sörösüveggel. Tekintve, hogy a két terem között nincs zárható ajtó, így nem volt nehéz oda bebaszni. Egy kicsit morcos lettem, mert nem azért nyaltuk ki a termet, hogy tároló legyen belőle - ha még most üres is. Elsőre nem tűnt fel, de a termünkből eltűnt a pad és a két szék is. Hát mitől emelkedtek meg az autóülések? Remélhetőleg hamar felkerül a rács, de mindenképpen beszélgetnünk kell egyet a szomszédainkkal.

A hangcucc hibátlanul működött, nem volt gerjedés sem, a cdről benyomott zenék kicsit magasan szóltak, de a betonfal már csak ilyen. Jövő héten mérés, aztán valamikor nekilátunk szigetelni. Tud valaki 319 Forintnál olcsóbban padlófilcet?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr12175429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása