HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#142

2006.01.29. 21:54 Balint

Szigetelés day two is over. Kb. 90%-kal vagyunk készen. Holnap nem szigetelünk. Ez már jó hír. Fáj a tenyerem, az ujjaim, a hátam, kb. mindenem. Ger bíztatott minket, hogy itt mi még próbálni is fogunk, de valahogy nem tudtam elhinni. Délután feltette Kegya a kérdést: Miért nem tévézés a hobbink? Hát, jó kérdést.

Az első hevenyészett hangpróba is megvolt, mert délután unokatesómék próbáltak (akiktől csak egy padlófilc választ el). Ha beleszámítom azt is, hogy náluk nincs olyan durva szigetelés - sőt sima falfelületek is vannak -, akkor azt merem mondani, hogy egész jó. De nem merek mondani semmit, mert nem vagyunk a végén, nem bőgettük ki a saját cuccunklal. Az biztos, hogy a szabadon maradt felületeket (ajtók) le kell kezelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr88175422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása