HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

kPhone

2008.08.14. 10:38 Balint

Diákéveim utolsó napján egy kis k-európai, magyarisztános, nyugatbalkános csokorral örvendeztetem meg magam és drága olvasóimat. A téma az iPhone, a forrás az Appleblog.

További infó, hogy az Apple nyomatékosan megkérte az hazai T-Mobile-vezetést: mindenki szíveskedjék megvenni magának saját pénzéből az iPhone-t, senki se szaladgáljon ingyenmobillal.

Már csak nyolc nap van hátra a startig, jövő pénteken nálunk is boltokba kerül az Apple mobilja, persze még mindig nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni, vagy hogy milyen előfizetéseket lehet majd mellé kötni.

Amúgy amit én tudok aszerint a T-Mobil azzal számol, hogy egy nap alatt eladják a kontingenst, aztán karácsonyig egy darab szifon sem jön az országba hivatalos csatornán.

Azt meg kétlem, hogy egy nap alatt elvinnék mindet. A netes csatornákon kívül semmi felhajtás nincs a cucc körül, ami mondjuk fura és érthetetlen, de ők tudják.

Egy T-mobilos forrás szerint annyira megy a hagyományos mobil eladás, hogy azért nem kavarnak nagy port az iPhone körül, nehogy bezavarjon...
Egyébként ha megnézed a cseh O2 honlapot, ott már most microsite, visszaszámlálás, elő-regisztráció van, itt nálunk meg SEMMI!

Nézd meg a lengyel Era-t. Árak, konstrukciók, minden. Hétfő óta kint van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr41615396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása