HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#326

2007.01.10. 20:42 Balint

Tisztelt OTP Bank Nyrt!

Amióta az OTP Direkt internetes szolgáltatásukat fejlesztették, azóta nem vagyok azt képes kezelni a Mac OS X operációs rendszeremen futó Safari böngészővel. A helyzet előtt értetlenül állok, hiszen az általam használt böngésző támogatja a megfelelő szabványokat, önök mégsem törekedtek arra, hogy az oldal az én böngészőmet támogassa. Így viszont feleslegesen vizetem a szolgáltatás díját.

Kérdésem arra vonatkozna, hogy mikor változtatnak ezen a kellemetlen helyzeten, mikor teszik meg a megfelelő fejlesztéseket?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr38175228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sideburns (Bálint) 2005.02.07. 00:36:16

Szerintem az még az előző verzióra vonatkozik, főleg az X.25 emlegetése miatt. :-)

twztd (bazsibazs@gmail.com) 2005.02.07. 00:36:16

Hát, aztat mán senkise' tudhassa, rókával megy, ellenben azzal meg épp nem kéne (forrás: https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH05060201010000.jsp).

Amúgy hódolatom az ilyenkor esedékes jómagyar kötőszavak és ökölrázás távolmaradása miatt. Emlékszel még, mit mond Zsu azon a zéminusz felvételen?
Na, azt.
süti beállítások módosítása