HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tilt - The Battle to Save Pinball

2007.11.09. 15:41 Balint

Van ez a dokumentum film. Nem vagyok egy flipper öcsi, de a nagy, kattogó, villogó gépek azért elbűvöltek, amikor kiskorúként találkoztam velük az alsóörsi strand egyik szolgáltatói egységében.

A film egyrészt szépen bemutatja a flipper evolúcióját - nota bene a flipper maga a kis karocska, amivel a golyót abuzáljuk és az első flippereken nem is volt flipper -, másrészt feleleveníti azt az időszakot, amikor a Williams flipper tervezői megpróbálták megmenteni a divíziójukat és ezzel együtt magát az iparágat. Mindezt a Pinball2000 kódnév alatt futó csodával.

A poént nem lövöm le. Az egész film nagyon infotainment, elég laza ahhoz, hogy élvezhető legyen, de mégis ott vannak azok az apróságok, amelyek sokat elmondanak az iparágról. Pl. milyen távol is van egymástól a két flipper, melyek voltak a legjobban futó flipper gépek és még sorolhatnám.

Egy táblát Twztd-nek ajánlok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr22223594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása