HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Nadrág

2008.03.14. 16:43 Balint

Sajnos nadrág fronton rosszul állok. Érzem, ahogy a kéknek foszlik a bal zsebe. Általában nálam ez egy nadrág halála. A zsebszakadás. Ugyanis ott hordom a telefont és a cigit. Na meg az aprót, ami mindig jól jön egy kávé vagy egy csocsó esetén.

A fekete meg foltos. Azaz eddig is az volt, mert még tavaly nyáron az évszak legnagyobb esőzése közben sétáltam az okmányirodába és valami ráfröccsent a szárára. Valószínüleg az egyik építkezésnél folyhatott ki valami az útra. Minden esetre azóta szürke pár ponton. De a helyzet fokozódott. A minap lettem figyelmes rá, hogy a farzsebén megjelent egy kék folt. Mosás után is megmaradt. Gyanítom, hogy múlt hét szombaton szedtem össze, de hogy pontosan hogy történt?

Tehát az idei év konzumációs listája nem pickup-pal fog kezdődni, nem is külső felvevővel, hanem nadrággal. Meg cipővel...

2 komment

Címkék: cipő zseb nadrág lyuk

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr18380963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balint 2008.03.16. 12:57:44

Bigup Blankának, majd jól posztolom ha kisült valami.
süti beállítások módosítása