HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

#134

2006.01.13. 22:44 Balint

Konzumáltam ma keverőpultot. Típus szerint Behringer Eurorack UB1002. Amennyiben felhördültél, hogy fos Behringer, akkor kérlek menj a picsába, mert te biztos olyan gazdag vagy, hogy egyből valami hatezer sávos keverővel kezdted. Köszi.

Ami azt illeti a 10 utal a sávok számára a 1002-ben, nem pedig a 02. Mert speciel két használható XLR bemenettel ellátott sáv van, a többi meg csak jack. Ilyen sztereó/monó csodák, de hát nekünk elég lesz kettő rendes. Aki meg nem volt ott amikor a sávokat osztották, az vessen magára. A cucc egyébként korrekt, van (természetesen csak a két rendes sávon) 80Hz alati vágás már nem tudom milyen meredekségű, de a füled amúgy is szarul működik abban a tartományban, tehát akár első fokú is lehetne. Többedszeri ránézésre is korrektnek tűnik a cucc, talán az FX rész kicsit nyögvenyelős.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr13175430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása