HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Klisésen

2006.07.11. 15:30 Balint

Mindig is akartam egy ilyen jó metálhammeresen sablonos rövidet írni. Tessék:

Most kaptuk a hírt, hogy az Algor Mortis zenekar stúdióba vonult. Bálint, a zenekar basszusgitárosa elmondta, hogy már túlvannak a dobfelvételeken és most a basszus következik: "Sziasztok, nagyon jó a hangulat a stúdióban, már túl vagyunk a dobokon, most a basszus jön. Mindenki nagyon jó arc és a hangulat is óriási. Jhd nagyon érti a dolgát. Ez lesz az eddigi legjobb anyagunk. Már most atomul szól, pedig még a fele sincs kész. Ha minden jól megy jövő héten befejezzük a felvételeket. Már csak idő kérdése és ti is kezetekbe kaphatjátok az anyagot." Bálint elárulta azt is, hogy két már ismert nóta - a Circle Of Fire és az Anda-Ey - fog szerepelni az éppen rögzített promo-EP-n, valamint egy új szerzemény, amelyet meglepetésnek szánnak.

Remélem elég klisés voltam. \m/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr56175355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kegya G. (kegya@gmail.com) 2005.02.07. 00:36:16

:))))))))))))))

Quuuva jó szöveg :))))))))
Meg aztán stúdióba meg csak vonulnak a zenekarok mi? Ahogy szokták voltmondani. Vonultunk 4 ásványvízzel, 6 szendviccsel, ropival, meg sóspereccel :)
süti beállítások módosítása