HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Deviszont a másik!

2007.10.15. 15:44 Balint

Nem tudom értekeztem-e már ,,kedvenc'' rádiómról. Ez bizony a Klubrádió. Az valami fantasztikus, amikor Orosz "buzi vagyok, zsidó vagyok" József, a demagógia avatott doktora meg- és/vagy felhívott vendégeibe belefojtja a szót, csakhogy pózoljon a liberális és baloldali, józan értelmiségi szerepében. Az, hogy ez általában egybeesik a kormány aktuális kommunikációs stratégiájával, azon nem érdemes meglepődni.

Persze van élet drága József barátunk után is, így a Klubrádión vannak jó műsorok is. Az egyik ilyen, a Szabad a pálya! A műsor második felében a Hetek egyik munkatársa lead egy interjút a kiskunhalasi polgármesterrel. Miért?

Van ugye ez a Zuschlag-ügy. Hát igen a János... Mivel Kiskunhalasról jött a János, így az ottani - emeszpés - polgármester tud mesélni róla. Tanulságos, jól szerkesztett.

Nade. Hiába jó ez a riport, amikor vasárnap délután az hangzik el egy másik műsorban, hogy hát igen az Mszp-n belül van ez a Zuschlag-ügy, de hát itt legalább a párt demokratikus szerkezete miatt korlátozottan tud az ilyen előfordulni - érezzük a nyelvcsapásokat balra -, de hát egy központosított pártban az ilyen ügyek fent történnek - könyök jobbra. Ez pedig ugye milyen rossz...

Ez volt az a pont, amikor - Mucsi Zoltánt idézve - ledobta az agyam az ékszíjat. Amikor drága kormánykoalíciónk egyik felénél előkerül egy ilyen ügy, akkor ne azzal jöjjenek a műsorba meghívott elemzők, hogy hát a Fideszen belül ez biztos még durvább... Ki nem szarja le? A Fidesz van kormányon? Nem. A Fidesznél jött elő az ügy? Nem. Akkor meg? Nekem se szimpatikus a Szíjjártó - főleg a CM-es szereplése után, ahogy kommentálta az odatelefonálós ügyet - de talán ott kéne takarítani, ahol bugyog a szar.

Jelenleg az Mszp-nél bugyog a szar: nem kicsit, nagyon. Akkor talán inkább azzal foglalkozzunk ami a jelenség és ne a szomszádba dobáljuk át a szart a palánkon.

1 komment

Címkék: mszp fidesz zuschlag

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr50196968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kegya 2007.10.16. 07:54:53

Hát Bálintom, mit mondjak...?
Jó reggelt! :)
süti beállítások módosítása