HTML

Das Model

Tech, zene, közélet, politika talán. Személyes nem igazán.

Greader Shared

Nincs megjeleníthető elem

Podcast

Nincs megjeleníthető elem

Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

The Bianca Story

2008.05.04. 00:37 Balint

Arra nem tudok magyarázatot adni, hogy mi történik bennem. Van bennem ezer benyomás, gondolat, érzelem. Néha megundorodom mindentől, néha csak várom, hogy legyen holnap.  Fogalmam sincs mit akarok, hova akarok eljutni. Nincs célom se. Álmaim vannak, nem céljaim. Az álmaim pedig nem egyeznek a valóság kínálta lehetőségekkel. Néha törni-zúzni tudnék, máskor csak türelmetlenül topogok, mintha várnék valamire, pedig semmi sem fog történni. Tudom.

Marad a sodródás, élek egyik napról a másikra. Nem tartok sehova, mert múltam sincs. Szeretnék elfutni nagyon messze, ahol nincsenek keretek, nincsen fásultság, nincsen semmi, ami megfojt. De van letisztultság, van egyszerűség, van őszinteség és van elfogadás. És szeretet, persze.


powered by ODEO

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dasmodel.blog.hu/api/trackback/id/tr79452849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása